Aide
Aide Donner des cours
Ath 
Ilse Maria Ida
Ath 
Satisfaction 100% garantie
30€ /h
1er cours offert !
Ilse Maria Ida
Ath
30€ /h
1er cours offert !
Superprof depuis plus de 11 mois
Profil et diplôme vérifiés
Répond en 7 heures
1er cours offert

Native Speaker (Zakelijk) Nederlands, Commerciele en Sociale Communicatie Regio: Brussel, Halle, Ath.

NEDERLANDS oefenen en verfijnen: Specifieke contextuele taalsensibilisering voor jongeren of Commercieel/ professioneel NEDERLANDS voor werknemers. Individuele of groepscoaching. mét on-line digitale correctie van oefeningen en redactiewerk . Conversatie en communicatietechnieken, Public Relations, redactie en copywriting.
Docent heeft jarenlange ervaring in vorming, training via digitale leerplatformen en klassikaal onderwijs

J'enseigne l'anglais, le néerlandais, l'interprétation. Pour les niveaux enseignement supérieur, formation pour adultes, débutant, intermédiaire, avancé, secondaire, A1, A2, B1, B2, C1, C2.
Je donne des cours en face à face, à mon domicile ou chez l'élève.
Je donne des cours par Webcam.

Expériences de Ilse Maria Ida

Mix de ervaring van een 15jarige onderwijsloopbaan met vakken als Communicatie, (Zakelijke Commercieel) Nederlands, "Media, Mens, Maatschappij en Milieu", cultuurgeschiedenis, en de pedagogische leiding van een lerarenkorps. En een 15jarige carrière als communicatieprofessional in Pers en Media en het gebruik van Digitale Media en je krijgt de DIGITALE TAALDOCENT.

Curriculum Vitae de Ilse Maria Ida

Met een gevarieerde loopbaan in communicatie, vorming en projectorganisatie bij diverse Brusselse organisaties en de overheid heb ik een brede ervaring en een uitgebreid medianetwerk kunnen uitbouwen.

Momenteel doceer ik vakken als Zakelijke en Sociale Communicatie, Cultuurgeschiedenis en Algemene Vorming.
Afgelopen schooljaar onderwees ik eveneens Nederlands, Aardrijkskunde en Geschiedenis in het Franstalig ASO te Brussel. ( via Immersie).
Volgend schooljaar onderwijs ik Nederlands en geef ik taalateliers (Nl en Eng) in het Brusselse (Franstalig) lager onderwijs.
Voordien nam ik ad interim de directiefunctie waar van een Vlaamse ASO school in hartje Brussel.
Voor de Hogeschool Audiovisuele Media begeleidde ik de masterstudenten bij de realisatie van hun film, TV-programma of reportage.
Bij Jeugd en Muziek (Jeunesses Musciales) zette ik de multiculturele muziekworkshop "Klankkleuren" in de startblokken, realiseerde ik muziektheaterproducties en verzorgde ik de redactie van o.m. de didactische publicaties.
Bij de openbare omroep (VRT) lag het accent op externe communicatie en coachte ik mediapersoonlijkheden in omgang met de pers.

Stage(s) proposé(s) par Ilse Maria Ida

De DIGITALE DOCENT: on-line NEDERLANDS olv native speaker: voor leerlingen van 7 -> 77 jaar

Online NEDERLANDS oefenen en verfijnen met je DIGITALE DOCENT: Specifieke contextuele taalsensibilisering voor jongeren of Commercieel/ professioneel NEDERLANDS voor werknemers. Individuele of groepscoaching. Met (eventueel) 1 wekelijkse vaste...

Voir le stage

Les professeurs similaires

des cours d'anglais à proximité ? Voici une sélection d'annonces de professeurs pouvant vous accompagner. Superprof peut aussi vous proposer des cours de néerlandais pour vous aider. Apprendre n'est plus un soucis, des cours d'interprétation accessible(s) pour tous !

Verviers
Etudiant en fin de master d'interprétation anglais-néerlandais donne cours de remise à niveau dans ces langues dans la région de Verviers et Liège
18€
Martin
1er cours offert !
Cours par webcam Cours en face à face Profil validé
Chez elle Chez vous Par webcam
1 heure 30€ 35€ 20€
5 heures 150€ 175€ 100€
10 heures 300€ 350€ 200€
30/h 1er cours offert !